نقل از وبلاگ صبحانه
حقه اي براي هك كردن! اخيرا سايتي با شكل وشمايل بلاگر طراحي شده است كه هر از گاهي آدرس آن با ايميل به وبلاگيستها ارسال مي شود كه عنوان آن اين است:" فرم ثبت وبلاگ در موتورهاي جستجو". يكي از فيلدهاي فرم كه تاكيد شده است به طور صحيح پر شود اين بود كه كاربر id و رمز عبور وبلاگش را دقيق وارد كند. به نظر من حقه جالبی برای دزديدن رمز عبور وبلاگهاست. تازه اگه خودتون نگاه کنيد طرف 2 تا سرويس وبلاگی وطنی ( بلاگ اسکای و پرشين بلاگ ) را نيز تو ليست آورده. آدرس اين سايت اينه: blogger.cz.tc
تازه اگه می خواهيد مطمئن بشيد که اين آدرس يه دومين الکی هستش و ربطی هم به بلاگر خودمون نداره کافيه يه سری به اين سايت که دومينهای مجانی می ده بزنيد. http://www.smartdots.com
*****************
حقیقتش من خودم این ایمیل رو دریافت کرده بود و به مشکوک بودن اون پی بردم مخصوصا اینکه بلاگر امکانات و تسهیلاتی از این قبیل رو هیچ وقت اینگونه به کاربرانش اعلام نمی کرد.اما جالب از همه اینکه بنده برای چک کردن اعتبار این ایمیل نام کاربری و کلمه عبور اشتباه براشون ارسال کردم که بعد دیدم این آقایون و یا خانم های شیاد با پررویی تازه یک ایمیل دیگه برای بنده ارسال کردند که کلمه عبور شما اشتباهه!!!زکی بابا اینها حالا میخواهند سر بنده کلاه بگذارندونمیدونند خودم یک پا هکرم.حتما همتون خاطره هک وبلاگ آزاده سپهری یادتون هست نه!!!
حقه اي براي هك كردن! اخيرا سايتي با شكل وشمايل بلاگر طراحي شده است كه هر از گاهي آدرس آن با ايميل به وبلاگيستها ارسال مي شود كه عنوان آن اين است:" فرم ثبت وبلاگ در موتورهاي جستجو". يكي از فيلدهاي فرم كه تاكيد شده است به طور صحيح پر شود اين بود كه كاربر id و رمز عبور وبلاگش را دقيق وارد كند. به نظر من حقه جالبی برای دزديدن رمز عبور وبلاگهاست. تازه اگه خودتون نگاه کنيد طرف 2 تا سرويس وبلاگی وطنی ( بلاگ اسکای و پرشين بلاگ ) را نيز تو ليست آورده. آدرس اين سايت اينه: blogger.cz.tc
تازه اگه می خواهيد مطمئن بشيد که اين آدرس يه دومين الکی هستش و ربطی هم به بلاگر خودمون نداره کافيه يه سری به اين سايت که دومينهای مجانی می ده بزنيد. http://www.smartdots.com
*****************
حقیقتش من خودم این ایمیل رو دریافت کرده بود و به مشکوک بودن اون پی بردم مخصوصا اینکه بلاگر امکانات و تسهیلاتی از این قبیل رو هیچ وقت اینگونه به کاربرانش اعلام نمی کرد.اما جالب از همه اینکه بنده برای چک کردن اعتبار این ایمیل نام کاربری و کلمه عبور اشتباه براشون ارسال کردم که بعد دیدم این آقایون و یا خانم های شیاد با پررویی تازه یک ایمیل دیگه برای بنده ارسال کردند که کلمه عبور شما اشتباهه!!!زکی بابا اینها حالا میخواهند سر بنده کلاه بگذارندونمیدونند خودم یک پا هکرم.حتما همتون خاطره هک وبلاگ آزاده سپهری یادتون هست نه!!!

0 Comments:
Post a Comment
<< Home